Vinorico.nl - Spaanse wijnen & Olijfolie

Witte wijn

Witte wijn

Een uitgebreide selectie van de beste druiven van iedere soort zorgen voor een perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Hierdoor zijn onze witte wijnen van de druivenrassen Verdil, Moscatel, Chardonnay en Sauvignon Blanc van een constante hoge kwaliteit.

Gecultiveerd met respect voor het land en de omgeving in de zon van Alicante !

7 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Verdil jong 2012

  Verdil 2012

  Normale prijs: € 6,35

  Actie prijs € 5,75

  Deze wijn is het product van ons vertrouwen in een autochtone druivensoort die bijna was verdwenen. Het resultaat van Daniel Belda’s persoonlijke toewijding en kennis is een frisse en makkelijke drinkbare wijn met gevarieerde aroma´s van appel en ananas in een perfecte balans. Van het totaal aantal hectare´s in de wereld waar deze druif wordt gecultiveerd is 80% in handen van onze bodega, dit maakt deze wijn zeer exclusief !

  Ideaal bij pittige gerechten, vis en zeevruchten of als aperitief !

  Meer info
 2. Tendencia 2012

  Tendencia 2012

  Normale prijs: € 6,35

  Actie prijs € 5,75

  Van de kleine Moscatel druif komt deze zeer aromatische wijn, zacht en vriendelijk in de mond. Gecombineerd met 50% van de druivensoort Verdil resulteert dit in deze speciale en bijzondere wijn. Complex en goed gebalanceerde aroma´s van rozenblaadjes, venkel, perzik en een vleug van groene asperges.

  Ideaal bij vis en zeevruchten of als aperitief !

  Meer info
 3. Chardonnay 2011

  Chardonnay 2011

  Normale prijs: € 7,95

  Actie prijs € 7,15

  In Amerikaans, Hongaars en Frans eiken gerijpt heeft deze Chardonnay een jaloers makende structuur en smaak. Door korte rijping op haar eigen bezinksels behoudt deze wijn haar gevarieerde aroma’s waarbij een perfecte harmonie wordt bereikt tussen deze aroma’s en de kruidige aroma’s afkomstig van de 3 verschillende soorten eiken.

  All-rounder geschikt voor ieder gerecht !

  Meer info
 4. Capellana blanco

  Capellana Blanco

  Normale prijs: € 4,45

  Actie prijs € 3,95

  Uit een selectie van de druivensoort Macabeo is deze royale en goed uitgebalanceerde wijn ontsproten.  Dit een complete, elegante wijn rijk aan sensaties die persistent is in de mond met een frisse en levendige smaak.. 

  Ideaal bij alle soorten vis, schaal- en schelpdieren en zachte stoofschotels !

  Meer info
 5. Actum blanco ecologico

  Actum Blanco ecologico

  Normale prijs: € 4,95

  Actie prijs € 4,45

  Een samenstelling van jonge witte wijnen waarbij de smaken van iedere soort integreren tot een frisse wijn met een intense gele kleur en helder glanzende gouden details. Ecologisch geproduceerd in harmonie met de omgeving. In de mond waardeert u het verse fruit met een goede structuuren een levendige zuurgraad.

   Ideaal bij visgrechten, pasta en zachte kazen !

  Meer info
 6. Actum Sauvignon Blanc

  Actum Sauvignon Blanc

  Normale prijs: € 8,45

  Actie prijs € 7,60

  De aroma's van citroen, limoen en groen gras in combinatie met de rijping op het vat geeft deze wijn een lekkere frisse smaak met een zeer aangename structuur. Deze wijn heeft een lichte kleur en een  levendige zuurgraad.

   Ideaal bij alle soorten vis, schaal- en schelpdieren en pittige gerechten !

  Meer info
 7. Nodus Chardonnay

  Nodus Chardonnay

  Normale prijs: € 9,95

  Actie prijs € 8,95

  Deze prachtige elegante wijn gerijpt op eiken vaten met complexe aroma's van tropisch fruit en vanille heeft al diverse prijzen gewonnen. Harmonieus en een goede structuur, een topper in ons assortiment.

   Heerlijk bij alle soorten vis, schaal- en schelpdieren en stoofschotels !

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren