Vinorico.nl - Spaanse wijnen & Olijfolie

Afleveren artikelen

Wilt u de producten aan huis (of een bepaald afleveradres) bezorgd hebben of wilt u deze liever zelf afhalen? In het eerste geval maakt u met de klantenservice een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag. Op deze dag zal in principe de hele dag iemand op het afgesproken adres aanwezig moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen.

U kunt er ook voor kiezen om de spullen op een tijdstip dat het u uitkomt bij ons magazijn op te halen. In dit geval maakt u ook een afspraak, zodat we zorgen dat de producten klaar staan.

In principe worden alle bestelde artikelen in 1 keer uitgeleverd. Indien er bij artikelen in uw bestelling grote verschillen zijn in levertijd, biedt Vinorico de mogelijkheid om uw bestelling in 2 delen te leveren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de voorraadartikelen direct te laten leveren en de overige artikelen pas op het moment dat ze binnen zijn. Het factuurbedrag dient in dit geval volledig betaald te worden bij de eerste levering. Dit geldt ook indien er bij de eerste levering voor betaling onder rembours wordt gekozen.

Levertijden

Op iedere productpagina van Vinorico vindt u de verwachte levertijd (beschikbaarheid) van het product. Voor het maken van een afleverafspraak dient u in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd indien u meerdere artikelen heeft besteld.

Vinorico doet er alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. Wij zijn echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers van de producten. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% te kunnen garanderen.

Wijze van afleveren

U maakt met Vinorico een afspraak voor levering op een door u gewenste dag (maandag t/m vrijdag). 

Indien u heeft gekozen voor de betaalwijze "onder rembours" dient u bij de aflevering contant te betalen.

Kosten afleveren

Binnen Nederland:
Uw bestellingen boven € 250,- worden gratis bij u thuisbezorgd, hieronder brengen wij u de verzendkosten ad € 8,- in rekening.


Voor België:
Levering in België is ook mogelijk, voor de prijs hiervoor kunt u onze klantenservice bellen op 0172-612575.

Algemeen:
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden herleveringskosten berekend van € 8,-.

Afhalen van uw bestelling

Vinorico levert uw bestelling graag aan huis. Het nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag continu iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u liever zelf het moment van levering bepaalt daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Het voordeel hiervan is dat u zelf het tijdstip bepaalt. Neem in dit geval contact op met de afdeling klantenservice om een datum van afhalen af te spreken.